content image
content image


Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij  0181 - 624 521

Acties

Cadeau tip #1

content image

Cadeaubon 
Geef een cadeaubon ter waarde van €49,50 voor een schoonheidsbehandeling. Deze pak ik mooi feestelijk in samen met crème miniaturen. Deze set heeft een waarde van €60,-

Ceadeau tip #2

content image

Gift-Set Lift Magique

Dit verzorgingstrio in een prachtig coffret verbetert de spankracht en stevigheid van de huid. Met haar zacht smeltende textuur omhult de evenwichtherstellende anti-aging verzorging 250 CRÈME FERMETÉ PROFILIFT zacht de huid en geeft ze haar hooggeconcentreerde werkstoffen af. Deze vullen de huid van binnenuit op, verstevigen haar en maken rimpeltjes glad. De oorzaken van verslapping worden zo gecorrigeerd. De gelaatstrekken worden geremodelleerd, de contouren 'gelift'.

Het iriserende, zacht opdrogende masker 153 MASQUE FERMETÉ INTENSE geeft een verslapte huid direct nieuwe vitaliteit. Het door MARIA GALLAND ontwikkelde "Complèxe Energie" – bevat vitaminen en waardevolle sporenelenten uit roze en groene leem – verbetert de elasticiteit van de huid, geeft haar nieuwe spankracht en stevigheid. De teint ziet er fris en stralend uit.

De peelingcrème 41 DOUX GOMMANT VISAGE met mooi afgeronde microparels slijpt dode huicellen zacht van de huid af. Daardoor kan ze beter regenereren, de actieve werkstoffen uit de producten die daarna worden gebruikt beter opnemen en wordt het huidbeeld verfijnd. De peeling zorgt voor een fris en regelmatig, glad huidbeeld.

Normaal is de set € 73,50 nu voor € 59,50