Vrijblijvende huidanalyse?

Bel mij via 0181 - 624 521

Huidprobleem oplossende boosters

Stress, gebrek aan slaap, een onevenwichtig dieet .. belangrijke aspecten van het moderne leven die de schoonheid van de huid beïnvloeden.

Om aan deze nieuwe huidbehoeften te voldoen, creëerde Maria Galland, Ultim'Boost: zes innovatieve boosters met een 2-in-1 effect:

  • Ze richten zich op één specifieke lifestyle gerelateerde beautybehoefte;
  • Ze stimuleren de effecten van de verzorging die achteraf wordt aangebracht dankzij de boostertechnologie die zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen.

Ultim'Boost Hydratation: de ultieme, hydraterende beautyoplossing voor de huid. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van uitdroging terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die u daarna aanbrengt.

Ultim'Boost Pureté: de ultieme, zuiverende beautyoplossing voor de huid. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van onzuiverheid terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die u daarna aanbrengt.

Ultim'Boost Régénération: de ultieme, regenererende beautyoplossing voor de huid. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van futloosheid en droogte, terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die u daarna aanbrengt.

Ultim'Boost Eclat: de ultieme, stimulerende beautyoplossing voor de huid. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van stress en vermoeidheid, terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die u daarna aanbrengt.

Ultim'Boost Tenseur: de ultieme, liftende beautyoplossing voor de huid. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van veroudering, terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die u daarna aanbrengt.

Ultim'Boost Unifomité: de ultieme, egaliserende beautyoplossing voor de huid. Corrigeert intensief tijdelijke, leefstijl gerelateerde tekenen van een ongelijkmatige huid, terwijl het de effecten versterkt van de schoonheidsverzorging die u daarna aanbrengt.